Blog

VERHUIZING

Binnenkort gaat Beter in Beweging fysiotherapie en massage verhuizen naar een nieuw pand. Het huidige pand voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. Ons nieuwe adres gaat worden Meerland 71 gelegen in de Purmer-Zuid aan het winkelcentrum Meerland.

De exacte verhuisdatum is 9 december.

Contracten 2020

Elk jaar krijgen we contracten aangeboden van zorgverzekeraars. We kijken daar altijd kritisch naar en hebben besloten om dit jaar niet alle contracten te tekenen.

Vanaf  2 januari werken we weer met een volledige bezetting

Consequentie voor u als patiënt:
Bij de zorgverzekeraars waar wij een contract mee sluiten hoeft u niets te doen. Wij declareren rechtstreeks bij uw verzekering.
Wanneer Beter in Beweging geen contract heeft met uw verzekering, krijgt u zelf de nota per mail.
Wanneer u een naturapolis heeft krijgt u van uw verzekering ongeveer 70% van het zogenaamde marktconforme tarief (is +/- 29,- €). Wanneer u een restitutiepolis heeft krijgt u het marktconforme tarief vergoed.

Bijvoorbeeld:
U bent verzekerd bij ….. Wij zullen in 2020 geen contract met deze verzekeraar tekenen, maar u wilt vanwege persoonlijke redenen niet weg bij deze verzekeraar. Dan kunt u in plaats van een naturapolis kiezen voor een restitutiepolis. Hier betaalt u iets meer voor en betekent dat u ook bij ongecontracteerde zorgverleners terecht kunt en daar een eerlijke vergoeding voor terug krijgt. Informeert u bij uw verzekering over de kosten van deze restitutiepolis. Voor 2020 tekenen we het volgende contract NIET:

ASR (inclusief Ditzo en De Amersfoortse)

Contracten

Voor 2019 hebben we besloten om nog met alle zorgverzekeraars een contract af te sluiten. In dien u dus een aanvullende zorgverzekering heeft met fysiotherapie, declareren wij dat rechtstreeks naar de zorgverzekeraar.

Let op: vanaf 17 september is de Hoornse Brug afgesloten voor al het verkeer.

Klik op de onderstaande link om de volledige brief van de gemeente te lezen.

Hoornse Brug 1

Hoornse Brug 2

———————————————————————————————-

Let op! Vanaf 8 t/m 22 mei is er kermis in Purmerend. De Gedempte Where is afgesloten. Houdt dus rekening met een langere reistijd ivm drukte.

———————————————————————————————-

Voor iedereen een voorspoedig 2018.